Lyžovačka v Lomnickom sedle sa začne už túto sobotu

22.12.2006 Celý región

Vysoké Tatry 22. decembra (TASR) - Lyžovačka na najvyššie položenej zjazdovke na Slovensku - v Lomnickom sedle sa začne v sobotu 23. decembra, kedy Tatranské...
Vysoké Tatry 22. decembra (TASR) - Lyžovačka na najvyššie položenej zjazdovke na Slovensku - v Lomnickom sedle sa začne v sobotu 23. decembra, kedy Tatranské lanové dráhy (TLD) oficiálne otvoria zimnú sezónu. Celodenný lístok pre dospelých lyžiarov bude v sobotu stáť 690 Sk. V cene je aj jazda kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso. Lyžovačka v Lomnickom sedle potrvá pravdepodobne do 8. mája 2007.

\"Trať v Lomnickom sedle bola pravidelne počas uplynulých dvoch týždňov upravovaná, \" povedal pre TASR Juraj Chovaňák z TLD. Dodal, že spiatočný lístok na každú lanovku, teda kabínkovú na Skalnaté pleso, visutú na Lomnický štít a pozemnú na Hrebienok, bude v sobotu stáť 100 korún.
Od 10. hodiny čaká na návštevníkov pri údolnej stanici lanovky v Tatranskej Lomnici zábavný interaktívny program. Animácie a zábavu pre deti i dospelých pripravili TLD aj na medzistanici Štart a na Skalnatom plese.
Vleky v ďalších lyžiarskych strediskách TLD, teda na Jakubkovej lúke v Novom Smokovci, na Jamách v Tatranskej Lomnici a tiež na v Liptovskej Tepličke začnú premávať v utorok 26. decembra.
 

Vyberte región